<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

Lindeboom Live: sfeervol en gevarieerd festival

Lindeboom Live is naam van een sfeervol en gevarieerd muziekfestival in Hotel De Lindeboom, dat vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 maart z'n vierde editie beleeft. De toegang tot alle optredens is gratis.

Chansongroep Artex, een koor van de Texelse muziekschool, opent het evenement vrijdag om 19:30 uur in de Brasserie, het restaurant van De Lindeboom. Op het programma staan chansons van grootheden als Jacques Brel, Edith Piaf en Michel Fugain, maar de Texelse zangeressen brengen ook verrassend ander werk ten gehore.

Om 21:00 uur begint het tweede en laatste optreden, verzorgd door Salty Strings. Deze vrij nieuwe Texelse formatie speelt een smakelijke mix van bluegrass, Amerikaanse folk, country en Americana en maakt daarbij gebruik van instrumenten als viool en banjo.

Popkoor Texel is zaterdag om 16:30 uur als eerste aan de beurt. Dit gezelschap brengt in De Lindeboom twee- en driestemmig een breed repertoire ten gehore: van Racoon tot The Beatles en van Enya tot John Legend.

The Wanderers uit Dordrecht hebben zich gespecialiseerd in oude rock 'n' roll. Zij brengen vanaf 21:00 uur in de Brasserie een hommage aan Elvis Presley. Het repertoire strekt zich uit van het swingende Blue Suede Shoes tot de tranentrekker Love me tender. De liedjes worden helemaal in stijl gebracht, compleet met de beroemde achtergrondkoortjes.

K.C. Credit & The Cashiers sluiten het festival zondag vanaf 16:00 uur af in de Brasserie met een eerbetoon aan Johnny Cash. Geen eigen interpretaties, maar 'gewoon', zoals Johnny Cash het zelf heeft bedoeld, benadrukken de muzikanten. Dus typische 'straight' country, afgewisseld met gevoelige ballads en af en toe wat lekkere rockabilly.

Je vindt Hotel De Lindeboom aan de Groeneplaats in Den Burg. Voor meer informatie: www.lindeboomtexel.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten