<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Royal Opera House
TexelTips

Ballet live in Cinema Texel

Regelmatig zijn er in Cinema Texel opera- en balletvoorstellingen te zien die live gestreamd worden vanuit het Royal Opera House in Londen. In december zijn er twee balletvoorstellingen te zien. Een unieke ervaring waarvoor je door de straalverbinding de overtocht naar Engeland zelf niet hoeft te maken. Je bent tenslotte al met de boot naar Texel gekomen.

Op zondag 1 december is het legendarische ballet De Notenkraker te zien. Deze glansrijke versie van De Notenkraker door The Royal Ballet is de ultieme productie van deze populairste balletklassieker aller tijden. Het is kerstavond en goochelaar Herr Drosselmeyer neemt de jonge Clara mee op een fantastisch avontuur waarin de tijd stil blijft staan: de woonkamer van het gezin verandert in een geweldig slagveld en Clara en Herr Drosselmeyer komen via een magische reis terecht in het Koninkrijk der Snoep. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski, tezamen met de fantasierijke decors en de fascinerende dansers van The Royal Ballet - met onder meer een sublieme pas de deux tussen de Suikerfee en haar Prins - maken deze uitvoering van De Notenkraker tot de ultieme kerstvoorstelling.

Op dinsdag 10 december danst het Royal Ballet onder begeleiding van het Orchestra of The Royal Opera House de klassieker Coppélia met het charmante en geestige ballet van Ninette de Valois. Coppélia is een verhaal over liefde, ondeugendheid en opwindbare poppen. De complexe choreografie volgt de schitterende partituur van Delibes en toont de technische precisie en komische timing van het dansgezelschap. De ontwerpen van Osbert Lancaster brengen een kleurrijk sprookjesboek tot leven in deze feestelijke kerstvoorstelling voor het hele gezin.

Reserveren voor deze voorstellingen kan via 0222 312027 of www.cinematexel.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten