Afbeelding

Restaurant Tip: Grand Hotel Opduin

Algemeen Eten & Drinken

Je hoeft er niet per se een kamer te huren om te kunnen genieten van de voortreffelijke keuken van Grand Hotel Opduin in De Koog. Chef-kok Aart Wijker en zijn team zijn gespecialiseerd in authentieke Frans-Texelse gerechten, op ambachtelijke wijze en met pure en eerlijke ingrediënten bereid.

Alle producten zijn vers en seizoensgebonden en worden zo veel mogelijk bij Texelse producenten ingekocht. Zo wordt de vis geleverd door lokale vissers, het varkensvlees door een boer uit natuurgebied De Hoge Berg en alle zuivel door boeren van het eiland. 

Opduin is aangesloten bij de Slow Food Chefs Alliantie. Slow Food draagt uit dat voedsel vooral lekker, puur en eerlijk moet zijn. Dat het ambachtelijk en zonder kunstmatige toevoegingen wordt bereid en dat het zonder schade voor de leefomgeving, het dierenwelzijn en de gezondheid wordt geproduceerd. Heel leuk: voor de jongste gasten is er een speciale kindermenukaart. Zij mogen zelf hun diner samenstellen.

Restaurant Opduin

Ruijslaan 22, De Koog

0222 317 445

www.opduin.nl

Van onze partners