Logo texel0222.nl
Texel Actueel

TIPITOE FESTIVAL: kleurrijk no nonsense health & lifestyle-event

In het weekend van 31 augustus en 1 september staat Texel in het teken van 'Down to Earth' ontspannen, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en genieten tijdens de eerste editie van het gratis toegankelijke Tipitoe Festival. Bij Landgoed de Bonte Belevenis kan men zich onderdompelen in de kleurrijke wereld van yoga, healing, ontwikkeling en wellness.

No nonsense – Down to Earth

De tuinen van Landgoed de Bonte Belevenis zijn het perfecte decor voor de inspiratiesessies, Spa Healing Garden en workshops. In de verschillende tenten met kleurrijke vlaggen, de kruidentuin en chill area's vindt men 'voor ieder wat wils'. Van verschillende yogavormen tot mediatie, een glasloop, mindful boksen, ijsbad en paaldansen. De organisatie is in handen van Valerie Jongeneel van Zsa Zsa Zsu Events en Jeanine de Hoo – Schikker van Twiins Coaching.

Bekende gezichten

Inspirators als Hanneke Peeters van Rock your World, Omkar Jain en Rob Koning - Mr Breath zijn bekend van grote evenementen als het Happinez Festival. Samen met andere inspirators en docenten pakken zij het intieme podium tijdens het TipiToe Festival op Texel.

Op de foto Hanneke Peters.

Divers programma

Een belangrijke pijler van het nieuwe festival: kennismaken met verschillende vormen van bewegen, selfcare en persoonlijke ontwikkeling. "Niet zweverig, maar bewust genieten van alles wat goed voor je is", stelt Valerie. Er is uiteraard ook aan de muziek gedacht. Van bijzondere soundhealing klanken tot de dansbare tunes van DJ SmallMoney en meezingers en dromers van Joost Wander. Daarnaast biedt de Spa Healing Garden een uitgebreid aanbod aan massages, sessies en readings.

Verantwoord genieten – food, drinks & markt

De bezoeker kan kennismaken met de bewuste menu's van De Haan Foodservice, Donkey Business, de Bonte Belevenis, Crépes Texel en Jaap on Tour. Jeanine: "Het festival is vleesvrij en daar ben ik stiekem wel heel trots op." Bij de bar serveren de dames naast verschillende wijnen en bier, diverse interessante non alcohol alternatieven. Er zijn verschillende zitjes en hangmatten om met elkaar te genieten van al het lekkers. Maar er is meer te doen. Zo is er een markt met verschillende kramen vol bewuste spulletjes voor thuis.

Praktisch

Het TipiToe Festival is gratis toegankelijk en vindt plaats op 31 augustus en 1 september van 10:00 – 21:00 uur bij Landgoed de Bonte Belevenis, Rommelpot 11 in den Hoorn op Texel. De organisatie vraagt je om het festival op de fiets of met het OV te bezoeken. Enkele handige tips: neem een yogamatje mee en als je aan de actieve workshops wilt meedoen ook bijpassende kleding. Er is een kleedkamer op het terrein.

Meer informatie en ticketverkoop workshops via www.tipitoefestival.nl


 

Meer berichten