Monster aan op de Rival | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Texel Actief

Monster aan op de Rival

Wil je even lekker je hoofd "leeg maken"? Monster dan aan op de Rival en geniet van de rust op de Waddenzee. Er is geen betere manier om heerlijk te ontspannen. Laat je met een gerust hart meevoeren door schipper Jaap Tuitman, die het wad als geen ander kent.Wil je even lekker je hoofd "leeg maken"? Monster dan aan op de Rival en geniet van de rust op de Waddenzee. Er is geen betere manier om heerlijk te ontspannen. Laat je met een gerust hart meevoeren door schipper Jaap Tuitman, die het wad als geen ander kent.

Ook als je van sportvissen houdt, is een tocht met de Rival een uitstekend idee. Hengels zijn te huur, maar je mag ook je eigen exemplaar gebruiken. Aas is aan boord te koop. De tochten duren van 10:00 tot 16:00 uur. In juli en augustus wordt er ook 's avonds gevaren (van 17:00 tot 23:00 uur). Er is plaats voor 25 à 30 sportvissers.

Bij laag water maakt de Rival robbentochten. Je vaart dan langs drooggevallen zandplaten, waar zeehonden in grote groepen liggen te rusten of te zonnen. De robbentochten zijn uitsluitend te boeken voor groepen. Telefonisch reserveren is noodzakelijk.

Sportvissen Texel MS Rival

Schipper Jaap Tuitman

Nabij Haven 10, Oudeschild

0222 - 313410 / 06 - 5183530

WEBSITE KLIK HIER

Meer berichten