Restaurant Tip: Restaurant Passie in De Koog | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Restaurant Passie in De Koog

Geboren en getogen in De Koog deed Mark Schoo van jongs af aan ervaring op in de beste restaurants van Nederland. Hij leerde het vak bij gerenommeerde chef-koks, om in het voorjaar van 2018 een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan: de opening van een eigen restaurant in zijn geboortedorp.

Restaurant Passie is klein en intiem en met een menukaart met niet meer dan drie of vier hoofdgerechten. Omdat deze regelmatig wisselen, kun je er als gast toch iedere keer weer van iets nieuws genieten. Bovendien zoekt Mark de lekkerste, lokale ingrediënten bij elkaar, passend bij het seizoen.

Laat je je graag verrassen? Dat kan. Je geeft aan wat je niet lust of waar je eventueel allergisch voor bent en geeft de kok verder de vrije hand voor drie, vier of vijf gangen.

Passie is gevestigd op de begane grond van Hotel Zeerust, maar iedereen is er welkom: hotelgast, Texelaar en toerist. Hoewel het dus nog niet zo lang bestaat, heeft Passie nu al de naam dat je er heerlijk kunt tafelen en echt een avondje weg bent.

Een recensie: "Subliem! Mijn partner en ik hebben hier onlangs gegeten. Het eten was voortreffelijk! We hebben werkelijk een fantastische avond uit gehad. Ondanks dat we het restaurant op een wat rustigere avond bezochten voelden wij ons meer dan welkom. Met de hoge kwaliteit van het eten, de service en de fijne ambiance is het een ware aanwinst voor De Koog en Texel! Wij komen zeker weer!"Emmeke88

Restaurant Passie Boodtlaan 5 De Koog - Reserveren: 06-51477636 - WEBSITE

Meer berichten