Restaurant Tip: Restaurant Quinty's in De Koog | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Restaurant Quinty's in De Koog

Restaurant Quinty's, gevestigd in de gezellige Dorpsstraat in De Koog, is een feest voor jong en oud. De gerechten die er worden geserveerd komen uit alle windstreken, maar de koks hebben een voorliefde voor echt Texelse en oer-Hollandse producten.

De verrassende menukaart is uiterst gevarieerd, zodat iedereen wel iets van zijn gading vindt. Veel gerechten zijn in verschillende porties te krijgen: small of medium. Ideaal voor als je wel lekker wilt eten, maar geen grote trek hebt. Bovendien kunnen zo ook kinderen 'volwassen' eten bestellen. Daarnaast zijn er natuurlijk 'echte' kindermenu's met patat, frikadellen, pannenkoeken en poffertjes. Bang om uit eten te gaan omdat de kinderen zich vervelen? Dat hoeft niet bij Quinty's. Achterin het familierestaurant is een grote ruimte waar ze heerlijk kunnen spelen en zichzelf schminken en verkleden. 's Zomers en in de vakanties komt geregeld een goochelaar of clown langs. Hun ouders kunnen ondertussen ongestoord genieten van het eten. Een concept dat door velen geprezen wordt. Goed eten en vermaak voor de kinderen in een schitterend restaurant. Bij Quinty's kun je ook uitstekend terecht voor een lunch. En natuurlijk ben je er voor koffie met appelgebak, een heerlijke cocktail of chocolademelk met een likeurtje op de juiste plek.

Een recensie: "Dit is een erg leuk en goed restaurant. Een gezellige sfeer en erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Je kunt er heerlijk met z'n tweeën dineren, maar ook grote groepen zijn welkom. Achter in het restaurant zijn er tafels beschikbaar voor gezinnen (met jongere) kinderen. We konden lezen dat er voor kinderen ook enige vorm van animatie is. Door deze "scheiding" kan iedereen heerlijk eten. Wat het eten betreft, dit was erg lekker. Op de kaart kon bij veel gerechten de keuze gemaakt worden voor small, medium en large. Uiteraard met verschillende prijzen. Erg handig voor de grote en kleine eters." - P.  Jongsma

Restaurant Quinty's - Dorpsstraat 147 De Koog Reserveren: 0222 317472 - WEBSITE

Meer berichten