Restaurant Tip: Restaurant De Taveerne in De Koog | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Restaurant De Taveerne in De Koog

Restaurant De Taveerne is al jaren een begrip op Texel. Een restaurant waar 'uit eten' wordt gezien als iets bijzonders en waar de gast ook echt te gast is. De gastheer en zijn team doen er alles aan om ervoor te zorgen dat een avond eten in De Taveerne als een feest wordt ervaren.

Al sinds 1979 staat het restaurant goed bekend op het eiland. Niet voor niets wordt het door zoveel logiesverstrekkers van harte aanbevolen als je zin hebt om echt lekker te eten in De Koog. Uiteraard wordt De Taveerne ook goed bezocht door Texelaars. Op de menukaart staan de heerlijkste vis- en vlees- en vegetarische gerechten. Van sate tot chateaubriand. Uiteraard zoveel mogelijk lokaal met uiteraard echt Texels lamsvlees. De wijnkaart is iets waar ze bij De Taveerne erg veel tijd in hebben gestoken. Belangrijk vinden ze. Want zoals Bacchus al zei: "Het leven is te kort om slechte wijn te drinken". Tijdens een wereldreis hebben ze prachtige wijnen ontdekt en op de kaart gezet. Deze sluiten uitstekend aan op de gerechten.

Een recensie: "De Taveerne heeft een grote verbouwing achter de rug en is daar flink van opgeknapt! Zowel buiten als binnen nodigt een stuk meer uit om te gaan zitten en het eten is er veelal van goede kwaliteit. Het personeel doet zijn uiterste best om de avond naar wens te maken. Ga zo door!" – Ricardo G

Restaurant De Taveerne - Dorpsstraat 119 De Koog Reserveren 0222 317585 - WEBSITE

Meer berichten