Restaurant Tip: Brasserie Beers in De Dennen | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Brasserie Beers in De Dennen

Middenin het Texelse bos De Dennen vindt u Brasserie Beers. Het restaurant is een gezellige en smaakvolle bestemming. Of u zin heeft om op het zonnige terras plaats te nemen voor een kopje koffie of een lekker glas bier of wijn, een heerlijke lunch of een geweldig diner? Bij Brasserie Beers zult u zeker meer dan tevreden weer vertrekken en waarschijnlijk nog een keer terugkomen.

De keuken van de brasserie werkt graag met de pure smaak van Texelse streekproducten en altijd toegankelijk voor jong en oud. Verse vis, eerlijke vlees en een bijzondere kaart voor de kleintjes. In het weekend serveren ze een drie of vier gangen verrassingsmenu, uiteraard gebaseerd op de bijzondere gerechten van de kaart. Ook de lunchkaart is een echte aanrader. De keuken is culinair hoogstaand, bijzonder, maar toch toegankelijk voor iedere beurs. Geniet tijdens het diner van een heerlijke fles wijn of laat u verrassen door het uitstekende wijnarrangement.

Een recensie: "Had eigenlijk nog wel een extra ster willen geven. Sfeer is echt heel relaxed, bediening super super vriendelijk. Je voelt je hier echt welkom en echt een gast. Heel kind vriendelijk, een tekening, een lekkere eigen menukaart en kinderen mochten zelf een ijsje samenstellen. Te leuk. Lekkere muziek op de achtergrond en de verlichting is perfect afgestemd. Interieur is moderne brasserie, rustige sfeer, mooie houten tafels en stoelen. Heerlijke dagverse producten en dat proef je. Ik had carpaccio. Prachtig, dun en zeer smaakvol. Zelden krijg je een 'm zo lekker. Ook nog buiten de kaart een special. Porties zijn prima en mooi opgemaakt. Wat een aanwinst voor het prachtige Texel" - Door

Brasserie Beers - Grensweg 386  De Dennen (Den Burg) - Reserveren: 0222 728 178 WEBSITE

Meer berichten