<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: STRANDPAAL 17

Paal 17 is al sinds jaar en dag een begrip op Texel. Aan dit strandslag vind je maar liefst twee sfeervolle paviljoens: Paal 17 Aan Zee en Paal 17 Zomers. Met als verborgen schat De Eerste Etage, op de bovenste verdieping van Paal 17 Aan Zee.

Bij De Eerste Etage is plek voor dertig geluksvogels, die er culinair kunnen genieten van een meer-gangen diner. Het menu bestaat uit een aantal à la carte-gerechten en chefs menu's. We raden je aan je te laten verrassen door de chef kok en te kiezen voor het chefs menu van 4, 5 of 6 gangen.

De Eerste Etage beschikt over een open keuken, waar de chef-kok en zijn medewerkers met veel liefde en zorg de gerechten bereiden. In combinatie met de fijne ambiance, de vriendelijke service en het prachtige uitzicht over de Noordzee is een diner bij De Eerste Etage een ware avond uit.

Zoals gezegd heeft Paal 17 meer te bieden dan Paal 17 De Eerste Etage. Geniet op het terras of in het paviljoen van de heerlijke huisgemaakte appeltaart, de befaamde Beachburger of een tapasplateau.

Naast de paviljoens staat Paal 17 bekend om de evenementen die er plaatsvinden, zoals de wereldberoemde Ronde om Texel en SunBeats.

Een recensie: "Vandaag bij paal 17 de eerste etage gegeten. kan alleen maar zeggen ...."voor herhaling vatbaar!!" Wat hebben we heerlijk gegeten en het personeel en natuurlijk de chef kok...wat hebben ze hun best gedaan!!!! Echt super een aanrader!!!" - Yvonne Kesimaat 

Strandpaal 17 - Ruijslaan 96 De Koog - Reserveren: 0222 317614 WEBSITE


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten