<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Merlijn Doomernik
Texel Actueel

Jazz on The Waves - jazzfestival in het laatste weekend van juni

Ook dit jaar is het de organisatie van Jazz on The Waves er in geslaagd enkele coryfeeën uit de Nederlandse jazzwereld over The Waves naar Texel te laten komen. Drie avonden lang jazz van topkwaliteit in De Waldhoorn in Den Hoorn. Een festival dat iedere jazzliefhebber wil meemaken. Niemand minder dan Michiel Borstlap, Eric Vloeimans, Juan Pablo Dobal en Ruben Hein komen van 27 tot en met 29 juni naar Texel.

Donderdag 27 juni: een van Nederlands populairste en veelzijdigste trompettisten Eric Vloeimans komt wederom met een collega muzikant naar ons festival. Zijn unieke melodische improvisatiestijl op trompet zal deze avond samenvloeien met de warmbloedige tango van de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal, de vaste pianist van het Carel Kraayenhof Ensemble. Ze zullen een ode aan het warme zuiden brengen.

Vrijdag 28 juni: Deze avond staat de meesterlijke pianist Michiel Borstlap centraal, ook geen onbekende voor het festival. Een solist met een grote staat van dienst, die een internationale reputatie heeft opgebouwd als virtuoze pianist, die jazz mengt met klassieke en eigentijdse invloeden. Hij vertelt verhalen van verlangen naar vriendschap en liefde, naar zijn dochter en naar de groove van het leven, met zijn piano.

Zaterdag 29 juni: Ruben Hein wordt alom geroemd om zijn warme stem, zijn soulvolle jazzy popsongs en zijn eigenzinnige pianospel. Hij vuurt gedurende twee jaar het NJJO aan, het enige landelijke jazzproject voor jonge, startende professionals van maximaal 25 jaar oud. Ze zijn onlangs bekroond met de Zilveren Notenkraker (smaakmaker op de podia), door 30.000 collega muzikanten/artiesten. Een spetterende afsluiter van 3 dagen muziek van de bovenste (jazz) plank.

Donderdag 27-6:        Eric Vloeimans en Juan Pablo Dobal – entree €25,-

Vrijdag 28-6:                Michiel Borstlap solo – entree €20,-

Zaterdag 29-6:            Ruben Hein en het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) – entree €25,-

Drie avonden:             Passe-partout voor drie avonden €60,-

Alle drie de avonden om 20:30 uur in De Waldhoorn, Den Hoorn

Meer informatie door hier te klikken!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten