<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Eetcafé De Rog

Van de dorpsbewoners die er 's avonds voor het slapengaan gezellig nog een biertje drinken tot de leden van de golfclub die er van een uitgebreid diner genieten, iedereen voelt zich thuis bij De Rog. Tot genoegen van uitbater Bas Bröring, die het even populaire als sfeervolle eetcafé in het de Kikkertstraat ruim vier jaar geleden na een faillissement nieuw leven inblies. "We willen graag het huiskamergevoel overbrengen. Met de sfeer van een bruin café. Dat lukt aardig. Onze gasten voelen zich hier prettig en ook op de sociale media krijgen we goede kritieken."

De Rog heeft ook een voortreffelijke keuken. Je kunt er uitstekend terecht voor een sappige tournedos of een versgebakken zeetong. Maar het Cocksdorper horecabedrijf is veel méér dan een standaard eetcafé. Duidelijk zichtbaar zijn de invloeden van buitenlandse keukens, van de Thaise tot de Argentijnse. Ook seizoensgebonden en Texelse ingrediënten, zoals mosselen en asperges, spelen een hoofdrol.

De menukaart ondergaat twee keer per jaar een metamorfose. Daarnaast worden dagelijks drie specialiteiten van het huis geserveerd. Daarbij kun je steeds kiezen voor soep, een maaltijdsalade en een hoofdgerecht.

De Rog is 365 dagen per jaar open en de keuken dagelijks tot 23:00 uur.

Eetcafé De Rog

Kikkertstraat 28

1795 AD De Cocksdorp

Tel. 0222 316649

www.derog.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten