<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Speciale voorpremière woensdag 26 juni a.s.
Speciale voorpremière woensdag 26 juni a.s. (Foto: Universal Pictures)
TexelTips

Woensdag 26 juni English Night met film Yesterday bij Cinema Texel

Ter gelegenheid van de première van de film Yesterday organiseert Cinema Texel samen met Eetcafé De Kastanjeboom een English Night. Een dag voor de landelijke première wordt dé feel good film van deze zomer, Yesterday, al op Texel vertoond. En u kunt daar bij zijn!

Yesterday vertelt het verhaal van Jack, gespeeld door Himesh Patel. Een jongen die op een dag de enige op de wereld is die de liedjes van The Beatles nog kent. De rest van de wereld heeft überhaubt nog nooit van de 'Fab Four' gehoord. Dit biedt natuurlijk ongekende mogelijkheden. De film is van de makers van o.a. Love Actually, Notting Hill, About Time en Slumdog Millionaire.

Tijdens deze English Night (kan nog net voor de Brexit) krijgen bezoekers de film een dag voor de landelijke première te zien, een mooi glas Lager bier (of fris) en natuurlijk Fish and Chips. Daarnaast is er ook live muziek aanwezig om het Britse en Beatle gevoel extra aan te wakkeren. Een kaartje voor deze complete avond kost € 22,50 per persoon. Inloop tussen 19:00 en 19:30 uur, aanvang avond 19:30 uur. De film zal omstreeks 20:15 uur starten. Reserveren voor deze unieke avond kan via 0222 312027.

Cinema Texel is te vinden in het centrum van Den Burg aan de Gravenstraat, Klik hier voor de locatie op Google Maps.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten