<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
TexelTips

Niet Schieten! en Bijlo in Hoornder theater

  Aankondiging

Al bijna dertig jaar heeft het kleine Den Hoorn een eigen theater, De Toegift@Klif 12, waar wekelijks landelijk bekende cabaretiers, muzikanten en andere artiesten optreden. Ook zijn er geregeld speciale voorstellingen in combinatie met een diner, verzorgd door de medewerkers zelf.

Arend Edel en Maarten Hennis van het duo Niet Schieten! spelen zaterdag 25 november hun programma Tijd voor een trio en krijgen daarin assistentie van Esmee van Kampen. Het verhaal gaat over twee mannen die in de herfst van hun leven op zoek gaan naar een frisgroen blaadje. Dat valt tegen, want met een enorme dosis humor worden de twee ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun leeftijd. Maar ook 'twijfeldertiger' Esmee krijgt het flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet. De voorstelling begint om 20.30 uur, entree €16,-.


Vincent Bijlo is vrijdag 1 en zaterdag 2 december in het Hoornder theater om samen met vrienden een oudejaarsconference te geven. Als er één jaar is dat schreeuwt om een eindejaarsshow, dan is het wel 2017, vindt Bijlo. "Want is het normaal dat een premier iedereen oproept tot normaal doen? En dan, wat is normaal, wie bepaalt dat?" Het liefst bepaalt Bijlo dat zelf. Hij belooft in ieder geval "een te gekke show", met conferences van Bijlo, muziek van 'de vrienden' en zang van Mariska Beijmerink. De voorstelling begint om 20.30 uur, entree €19,50,-.

Van eigen makelij bij De Toegift@Klif 12 is theaterdiner Kleur, dat je geregeld op vrijdag of zaterdag kunt bezoeken. Op deze even smaakvolle als kleurrijke avond heb je als gast de keuze uit een 3- of 4-gangenmenu, terwijl je tussen de gangen door kostelijk vermaakt wordt. Dit gebeurt door de medewerkers van het theater, die niet alleen goed kunnen koken of bedienen, maar zich ook op een podium als een vis in het water voelen.

Een bezoek aan een voorstelling of concert bij De Toegift@Klif 12 kun je bijna altijd combineren met een diner. Reserveren is in dat geval gewenst. Meer bijzonderheden vind je op www.detoegift.com.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten