<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
TexelTips

Texel Blues beleeft speciaal jubileum

  Aankondiging

Ben je een liefhebber van blues, dan mag je Texel Blues niet missen. De dertigste editie van dit festival – op 13, 14 en 15 oktober – belooft een heel speciale te worden. De organisatie pakt in ieder geval flink uit.


Met meer dan dertig acts op vijftien podia in het centrum van Den Burg mag het programma er wezen. Wat bijvoorbeeld te denken van Eric Gales en zijn band? Niemand minder dan Joe Bonamassa noemt de Amerikaan Gales één van de beste gitaristen ter wereld. Verder is het gezelschap bijzonder internationaal, met onder anderen de Brit Laurence Jones en zijn landgenoot Errol Linton, die bij de uitreiking van de British Blues Awards maar liefst drie keer die voor de beste bluesharpspeler kreeg. Andere prominenten zijn de AJ Plug Band, Veltman Brothers en Ruben Hoeke, die zijn vijfentwintigjarig jubileum op Texel viert.


Ter gelegenheid van de dertigste editie is er op zondagmiddag een extra jubileumconcert in een feesttent op de ijsbaan, die plaats biedt aan 1500 bezoekers. Opgetreden wordt hier door Eric Gales, Ian Siegel Band, Eammon McCormack en The Gary Moore Band.

Op zaterdagmiddag is er de Young Texelblues Challenge, met op vijf locaties gratis optredens van bands met een gemiddelde leeftijd van ten hoogste twintig jaar.

Veel meer informatie vind je op www.texelblues.nl en in de Vakantiekrant van 13 oktober.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten