<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Just Brands PME Legend
Winkelen

PME Legend Denim Experience bij JoJo en Mantje in Den Burg

  Aankondiging

Ontdek van 17 t/m 19 augustus jouw perfecte PME Legend denim fit tijdens de Denim Experience bij JoJo Texel en Mantje Store in Den Burg!

Het denim team van Mantje Store en JoJo Texel zullen je laten zien dat één van de PME Legend jeans pasvormen met een combinatie van de juiste wassing en details de perfecte jeans is voor jou. Daarnaast ontvang je bij het passen van drie PME Legend jeans een gratis PME Legend T-shirt en bij besteding van PME Legend artikelen boven de €159,- mag je kiezen uit een canvas tas of parfum als cadeau. PME Legend, Mantje Store en JoJo Texel nodigen je daarom graag uit van donderdag 17 t/m zaterdag 19 augustus in de mooie winkels in Den Burg.

JoJo Texel vind je hier op de Stenenplaats en Mantje Store vind je hier op een steenworp afstand van JoJo Texel.

PME Legend

PME Legend huldigt het ruige leven van cargopiloten met een collectie geïnspireerd op hun iconische propellervliegtuigen. PME Legend-mannen zijn sterk, vastberaden en eigenzinnig. Pioniers die graag hun vleugels uitslaan. Deze cargopiloten voelen zich overal ter wereld thuis. Je komt ze tegen in de meest afgelegen wildernissen, maar ook in drukke steden. Waar ze ook naartoe gaan, ze zijn steeds op zoek naar vrijheid en avontuur. Welkom in de wereld van PME Legend.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten