<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
TexelTips

Cabaretiers, muzikanten en andere artiesten

  Aankondiging

Al bijna dertig jaar heeft het kleine Den Hoorn een eigen theater, De Toegift@Klif 12, waar wekelijks landelijk bekende cabaretiers, muzikanten en andere artiesten optreden. Ook zijn er geregeld speciale voorstellingen in combinatie met een diner, verzorgd door de medewerkers zelf.

Twee jonge cabaretiers en een (wat oudere) muzikant gooien hun drie eigenzinnige en totaal verschillende voorstellingen bij elkaar in De Zolang We Leven Tour, die donderdag 17 augustus Den Hoorn aandoet. Jeroen Kant is een eigenzinnige liedjesschrijver, die zoekt en streeft naar authenticiteit. Wie naar zijn liedjes luistert, merkt dat en weet dat hier iets klinkt dat echt is. Wanneer Thjum Arts opkomt, gebeurt er iets. Een groot talent, dat met een droogkomische stijl praat over alledaagse zaken. Rajko Disseldorp probeert zichzelf en alles om zich heen te begrijpen, door zowel de gekte als de serieuze kanten in zichzelf te omarmen. Dat levert een fascinerend stukje cabaret op.

Donderdag 24 augustus is er in het Hoornder theater een dubbelprogramma met twee veelbelovende talenten in cabaretland. Veel verhalen van Alex Ploeg zijn hilarisch. Sommige herken je direct. Andere getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist. Kasper van der Laan speelt graag met je verwachtingen én met die van zichzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling. Eén ding staat vast: je zal zijn naam niet snel vergeten.

Van eigen makelij is theaterdiner Kleur, dat je iedere zaterdag in de zomer kunt bezoeken. Op deze even smaakvolle als kleurrijke avond heb je als gast de keuze uit een 3- of 4-gangenmenu, terwijl je tussen de gangen door kostelijk vermaakt wordt. Dit gebeurt door de medewerkers van De Toegift@Klif 12, die niet alleen goed kunnen koken of bedienen, maar zich ook op een podium als een vis in het water voelen. Of het nu een hilarische conference is, een mooi lied, een grappige sketch of een ontroerend stukje poëzie, het kan allemaal in deze unieke formule.

Zondag 13 augustus sluit singer-songwriter Arjan van Bommel een Texelse minitournee af in het Hoornder theater. Zondag 20 augustus geldt dat voor de jazzband Season Five. Entree gratis.

Een bezoek aan een voorstelling of concert bij De Toegift@Klif 12 kun je bijna altijd combineren met een diner. Reserveren is in dat geval gewenst. Meer bijzonderheden vind je op www.klif12.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten