<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actief

Ongekende collectie op Texelse LEGO-dag

  Aankondiging

Heb je een bijzondere fascinatie voor LEGO? Of vind je het gewoon leuk om met het wereldberoemde bouwblokje te spelen? Dan kun je zondag 13 augustus je hart ophalen op het alweer negende Texelse LEGO-evenement.

Bouwers en verzamelaars komen uit het hele land en zelfs uit Denemarken naar het eiland om hun passie met elkaar te delen. De collectie is ongekend: van het allereerste houten LEGO tot de laatste uitgebrachte set van Friends en veel zelfgemaakte creaties. Zo bouwde Esther Bakker, één van de organisatoren van het evenement, een Antarctica-achtige omgeving, die gestroomlijnd overgaat in een heuse onderwaterstad. Maar ook liefhebbers van Starwars, de brandweer en de geschiedenis van Egypte zullen smullen van wat er allemaal wordt getoond.

Voor de kleintjes is er een bouwhoek met DUPLO en voor de echte liefhebbers is er een mogelijkheid om voor een zacht prijsje nieuwe en gebruikte LEGO-onderdelen te kopen. Dit jaar is er ook bouwwedstrijd. De organisatie daagt je uit om iets herkenbaars Texels te bouwen ter grootte van maximaal 32 x 32 nopjes. De mooiste creaties worden tentoongesteld op het LEGO-evenement (stuur daarvoor uiterlijk 11 augustus een foto van je creatie naar info@hoevenieuwkoop.nl).

De LEGO-dag wordt gehouden op Hoeve Nieuwkoop aan de Pontweg, tegenover juttersmuseum Flora, halverwege Den Burg en De Koog. Aanvang 10.00 uur, de toegang is gratis.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten