<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Winkelen

Winkel Tip: Quiksilver Boardriders Club De Koog Texel

  Aankondiging

De winkel verkoopt de sportieve kledingcollectie van de merken Quiksilver, Roxy en DC. Je vindt in deze winkel onder meer dames- en herenkleding, badmode en slippers. Ook voor kinderen is er een collectie van Quiksilver en Roxy aanwezig. Quiksilver is een mooie, ruime winkel met een collectie die duidelijk past bij het nabij gelegen strand. De kleding is comfortabel en casual.

In de zomermaanden fungeert deze zaak niet alleen als winkel, het is dan ook een verhuurpunt voor surfboards.

Quiksilver

Voor de heren wordt het merk Quiksilver gevoerd. De trendy kleding is vooral is gerelateerd aan de snelle golfsurfsport. Voor alle strand- of sneeuwpret biedt Quiksilver een ruim en kleurrijk assortiment kleding en accessoires.

Roxy

De dames tak van Quiksilver valt onder de naam Roxy. De kleding waar vrolijke kleuren en prints centraal staan valt voornamelijk onder de vrijetijdskleding.

Kinderkleding

Voor de echte coole chickies en binkies kun je in onze winkel. Maten gaan al vanaf 3 maanden tot aan 16 jaar en zijn zowel van Quiksilver en Roxy te verkrijgen! Gave prints, lekkere vestjes, t-shirts met UV-beschermings factor 30, slippertjes en natuurlijk boardshorts en bikini's/ badpakjes.

Je zal iedere keer weer verrast worden door de fijne sfeer en mooie presentatie van onze collecties. Een zeer groot aanbod in surf en fashion van Quiksilver, Roxy en DC voor dames, heren en kinderen! Van broeken, boardhorts, sweaters, slippers en bikini's tot complete wintersportoutfits, horloges, zonnebrillen en goggles.

Quiksilver Boardriders Club Texel is hier te vinden in de Koog, in de dorpsstraat.

Op sociale media vind je Quiksilver Boardriders Club hier op Facebook en hier op Instagram.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten