<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Winkelen

Winkel Tip: Stan & Stacy Den Burg - Winkelen voor de hele familie

  Aankondiging

Stan & Stacy aan het leukste pleintje in den Burg (de Stenenplaats) is een echte familiewinkel. Je vindt bij er schattige baby kleertjes vanaf maat 50 en de zachtste knuffels van Jellycat voor de allerkleinsten. Tot maat 128 kunnen de kids een leuke outfit vinden en ondertussen lekker van de glijbaan glijden. De tieners kunnen chillen op hun eigen afdeling met leuke merken zoals Indian Blue, Vingino en Tumble 'n Dry.

Stoere leren jacks van Gipsy zie je in de heren afdeling in een leuke combi met stoere jeans van TT Denim en Mac en mooie shirts en sweaters. Ook afwisselende merken zoals Camp David, Tom Tailor, Naketano en Lerros. Om de outfit af te maken mooie leren schoenen van Bullboxer en horloges van TW Steel.

Op de damesafdeling kun je heerlijk rondneuzen tussen de leuke kleding van Isla Ibiza, Moscow, Esprit, Angels, Mac, prachtige fair trade poncho's van Manos del Uruguay en nog veel meer. De sweaters van Naketano zijn een verhaal apart. Heerlijk zachte katoen met stoere details en prachtige kleuren. Echt een lekkere strandsweater! Verrassend mooie leren tassen van Bear Design en modische schoenen van Bullboxer en Woden kun je er ook vinden en als je leuke sieraden zoekt heb je hier volop keus. My Jewellery voor de kleurrijke items, stylisch zilver van A Brend, mooie horloges van Cluse en gepersonaliseerde kettinkjes van Imotionals.

Kortom je komt ogen tekort in deze gezellige winkel in het hart van Den Burg. Nog niet genoeg gezien in de winkel of wil je vast kijken naar de collectie? Kijk dan op de website en in de webshop.

Stan & Stacy vind je ook op sociale media. Like hier de Facebookpagina en volg ze hier op Instagram.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten