<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Winkelen

Winkeltip: Mantje Store - Miniwarenhuis op Texel

  Aankondiging

Mantje Store is een begrip op Texel. Een moderne, grote lifestyle winkel met de mooiste merken, kleding en schoenen. Tijdens een verblijf op het eiland, mag een bezoekje aan lifestylewinkel Mantje zeker niet ontbreken.

Mantje Store telt twee winkels op het eiland: een grote winkel in Den Burg en een kleinere in De Koog. De winkels staan bekend om de sterke merken, exclusieve artikelen, goede service en persoonlijke benadering. Er worden meer dan 200 bekende merken verkocht. Naast de winkels bieden ze ook een groot assortiment in de webshop. Een overzicht van alle merken vindt u hier.

Mini Warenhuis
In 2006 is Mantje Stores in Den Burg verhuisd naar een grote, nieuwe locatie met een totale oppervlakte van 1100 m2. Een oud bankgebouw aan de Binnenburg werd compleet verbouwd en doorgetrokken naar de bestaande winkel aan de Hogerstraat. Bij de verbouwing bleven slechts de muren en fundamenten overeind. Het resultaat? Een prachtige, moderne winkel die maar liefst drie verdiepingen telt. De winkel heeft nu twee ingangen, één aan de Binnenburg en één aan de Hogerstraat en is een heus mini-warenhuis.

Veelzijdig assortiment
Mantje Store biedt een ruime collectie aan outdoor artikelen. Wandelen, wintersporten of andere sporten: u vindt bij Mantje alles wat u nodig heeft. Verder is er ook een ruime schoenenafdeling en modeafdeling voor dames en heren en verkopen ze kinderschoenen.
 

Mantje Texel werd opgericht in de jaren '30. Een periode van economische crisis, maar dat weerhield een ondernemende dame er niet van een winkel in Den Burg te beginnen. Recht tegenover het huidige pand van Mantje aan de Hogerstraat, verkocht ze juwelen, huishoudelijke artikelen, schoenen en souvenirs en legde ze de basis voor de huidige winkels.

Ook op sociale media kunt u de winkel volgen. Klik hier om de Facebookpagina te liken of volg ze hier op Instagram.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten