<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Winkelen

Winkel Tip: JoJo, een avontuurlijke winkel in hartje Den Burg op Texel

  Aankondiging

Op de hoek van de Stenenplaats en de Waalderstraat in het centrum van gezellig Den Burg staat een prachtig monumentaal pand. Daar is al meer dan 30 jaar het familie bedrijf 'JoJo' gevestigd. Een gezellige winkel met mannenkleding, dameskleding, mooi kinderspeelgoed en woonaccessoires.

Al sinds het begin kenmerkt de gezellige ongedwongen sfeer de winkel. Je voelt je er al snel thuis. Je kunt er heerlijk ontspannen rondkijken en wanneer je geholpen wilt worden staat er altijd wel iemand voor je klaar om je eerlijk en goed te adviseren.

Kwaliteit is leidend bij de inkoop, en dat blijkt ook uit de keuze van merken. Pme legend, Marc'OPolo, Sandwich en Le Pep vormen de basis van de kleding collectie. Aangevuld door kleinere bijzondere kledingmerken die je niet snel bij andere winkels aan zult treffen!

Maar er is meer, veel meer. De wollen dekens van het Finse merk Lapuan Kankurit zijn inmiddels een begrip. En aan de kinderen is ook gedacht: De superleuke regenjasjes van het kindermerk Hatley stelen de show en een grote selectie van het geweldige speelgoed van Maileg en Djeco verrast menigeen. Loop 's avonds eens langs de winkel en bewonder het verlichte poppenhuis waar de hele familie Konijn, haas én muis wonen!

Onlangs is het duurzame lifestyle merk 'Atelier Sukha' uit Amsterdam toegevoegd aan dit originele rijtje, dat handgemaakte vesten uit Nepal in z'n collectie heeft. Maar ook grappige en ontroerende ansichtkaarten uitgeeft. "We zijn benieuwd wat je er van vindt?"

Sinds een aantal jaren is het grootste deel van de collectie ook online te bewonderen, in de fraaie webshop. Handig!  Nu kun je voor je verblijf op Texel even te kijken of er al iets voor je tussenzit. "Of nog beter, als je iets vergeten bent kun je het altijd nog online bij ons aanschaffen. Uiteraard kan je ons daar ook nog ouderwets voor bellen. Graag zelfs!"

Voor een origineel cadeautje, een grappige ansichtkaart of om jezelf te verwennen met een nieuw kledingstuk, er is altijd een reden om binnen te lopen, er is steeds iets nieuws te zien! "Wat we ook inkopen, het moet mooi en verrassend zijn: We moeten er blij van worden! Niet voor niets is onze slogan Alles voor een Leuk Leven!"

JoJo is geopend van half tien tot zes, op zaterdag van half tien tot vijf en in de vakanties altijd geopend op zondag van twaalf tot vier.

JoJo Texel, Stenenplaats 5 1791 EA Den Burg vind je hier op de kaart.

Telefoon: 0222 315304 Website: www.jojotexel.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten