<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

IJsboerderij Labora is leuk en lekker voor het hele gezin

  Aankondiging

Als enige ijsmaker op Texel gebruikt Christiaan Rodenburg van ijsboerderij Labora bij de bereiding van zijn producten verse melk van eigen melkkoeien. Samen met andere echt Texelse ingrediënten is de melk de basis voor het heerlijke roomijs. De koeien grazen in de weiden van natuurgebied de Roggesloot. Hier vind je nog de rust en stilte die de noordkop van Texel zo uniek maakt.

Een attractie op zich is de ijssalon van Labora. In de ruime vitrine liggen dagelijks wisselende soorten schepijs. Je kunt er altijd kiezen uit minstens achttien smaken. Voor kinderen en volwassenen met glutenallergie zijn er speciale soorten. Daarnaast zijn soja-ijs en met fructose gezoete ijs verkrijgbaar. De absolute topper is de Aardbei Knoert. Heb je grote trek en kun je wel wat extra vitaminen gebruiken, dan mag je dit ijs niet missen.

Altijd leuk is een rondje over de boerderij. Bezichtig de melkrobots en bekijk hoe de koeien automatisch worden gemolken. Op het veld voor de ijssalon zijn verschillende speeltoestellen en trampolines. Daar staan ook meerdere tafeltjes met stoelen. Jong en oud kunnen zich er makkelijk een uur vermaken. Om alles nog leuker te maken zijn er ook dieren te zien als hertjes.

IJsboerderij Labora, Hollandseweg 2, De Cocksdorp vind je hier op de kaart.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten