<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actief

Spectaculaire vliegerdemo’s bij Paal 17

  Aankondiging

Op Texel is altijd wind. Het maakt ons eiland uitermate geschikt om te vliegeren. Wil je kennismaken met deze tak van sport? Ga dan op dinsdagavond naar het strand bij Paal 17. In juli en augustus verzorgt Texel Vliegerhuis uit Den Burg hier iedere dinsdagavond spectaculaire demo's en houden ze vliegerspreekuur. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot zonsondergang.

De vliegeravonden bij Paal 17 zijn gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom. Ook met eigen vliegers. Heb je zelf nog geen vlieger, dan kun je tijdens de avond onder professionele begeleiding gratis met een vlieger van Texel Vliegerhuis het vliegeren uitproberen. Heb je een eigen vlieger, maar is er iets kapot of wil die niet de lucht in? Op het strand is de vliegerdokter aanwezig om je te helpen met goed advies.

Ben je daarna, of al langer, besmet met het vliegervirus, ga dan zeker eens kijken in de winkel van Texel Vliegerhuis in de Weverstraat in Den Burg. Daar hebben ze meer dan 350 verschillende soorten vliegers. Éénlijns, tweelijns, drielijns, vierlijns en powerkites. Dus voor ieder niveau is er iets te vinden. Ook hebben ze unieke eigengemaakte vliegers die bestand zijn tot windkracht 9. Deze zijn zo sterk dat ze er 100% garantie op geven. Ook voor accessoires en professioneel advies ben je hier aan het juiste adres. Het is een verrassende winkel, waar naast vliegers ook veel andere leuke en bijzondere dingen te koop zijn. Frisbees, boemerangs, messen, skateboards, strandartikelen je vindt het er allemaal en allemaal topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. De winkel met naast gelegen souvenirshop is zeker een bezoek waard tijdens je verblijf op Texel.

Klik hier voor de website van Texel Vliegerhuis

Klik hier voor de Facebookpagina van Texel Vliegerhuis

Klik hier voor een routebeschrijving naar Texel Vliegerhuis


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten