<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actief

Vervoer op sien Texels... Hier is alles anders, ook het vervoer…

  Aankondiging

Op Texel is alles anders, hoor je vaak. Ook een rondje over het eiland. Dat kan hier met de meest bijzondere rijwielen en voertuigen. Toeren met een hoog gehalte aan fun. Texel0222 ging op verkenning.

Lopifit: lopen met de snelheid van een fiets

Al wandelend veel kilometers afleggen in korte tijd? Neem dan de Lopifit. Hiermee loopt je in je eigen tempo, terwijl je een snelheid van vijftien tot vijfentwintig kilometer per uur haalt dankzij de elektrische ondersteuning. Zo ''loop'' je in een paar uur een rondje Texel. Een tocht waarbij je te voet een dag onderweg zou zijn.

De Lopifit is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het superslimme elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Met de voor- en achterrem breng je de loopband en de wielen tot stilstand. Het werkt eenvoudig, met een beetje oefening heb je het zo onder de knie. Een combinatie van innovatie, plezier en duurzaamheid, een leuke manier om natuureiland Texel te verkennen. Alleen, samen of met een groep. Je kunt ze op Texel huren en ze zijn hier ook te koop. Meer informatie op www.loopfietstexel.nl.

Segway: staand over het eiland rollen

De Segway is een origineel en bijzonder vervoermiddel op twee wielen, elektrisch aangedreven, je gaat staan, maakt snelheid en hoeft alleen nog maar te sturen. Vriendelijk voor het milieu en bijna geruisloos. Een bijzondere manier om te genieten van natuur en landschap op het prachtige eiland Texel.

Segtours Texel verzorgt leuke en uitdagende tochten die uitermate geschikt zijn voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, bruiloft, event, dagje weg, vriendenuitje of gewoon als je een leuke activiteit op Texel wilt beleven. De ''funfactor'' speelt bij dit vervoermiddel een grote rol. Texel is een prachtige decor om de Segway uit te proberen. Meer informatie op http://segwayoptexel.nl/

Solex: nostalgie  in een nieuw jasje

De Solex ken je wellicht nog uit een ver verleden. Toen als noodzakelijk middel van vervoer, nu zijn ze er voor het plezier. Solexverhuur Texel heeft het gebruik van de Solex nieuw leven ingeblazen. Om op even nostalgische als ludieke wijze het eiland mee te verkennen.

De Solexen zijn uitgerust met extra kracht,  want wind is hier een bekend fenomeen. Aangedreven door milieuvriendelijke benzine die geen rook- en tweetaktlucht geeft. Ervaring is niet nodig en het kan ook met een groep. Er is zelfs een Solex-tandem, voor degene die niet zelf op een Solex kan of mag rijden. Er hoeft geen helm gedragen te worden. Opstappen kan in Zuid-Eierland, Postweg 79, en Den Burg, Maricoweg 4. Meer informatie op www.solexverhuurtexel.nl of bij Michel Kuip, tel. 06-22 710 709.

Tuktuk: rondtuffen in Italiaanse cabriolet 

Het kan nog gekker: Texel rond in een TukTuk. Dit driewielige karretje vindt zijn oorsprong in Azië. Van origine een gemotoriseerde riksja voor vervoer van passagiers. Vaak aangedreven door een tweetaktmotor die het karakteristiek toek-toek-geluid voortbrengt.

Op Texel wordt gereden met de Calessino, een Italiaanse cabriolet waarvan er 999 zijn gemaakt. Deze vrolijke, blauw-witte TukTuk's zijn inmiddels een vertrouwde verschijning op het eiland. Ze rijden maximaal 65 km/uur en bieden plaats aan vijf personen. De chauffeur moet beschikken over een geldig rijbewijs. Meer informatie bij www.tutukexpresstexel.nl.

Buggy: voor wie van stoer en snel houdt

Voor wie van stoer en snel houdt, is de Buggy een uitdagend vervoermiddel. In zo'n vierwielige krachtpatser voel je de wind door de haren en de zon in je gezicht. Door de open constructie één met de natuur.

De Buggy's gaan maximaal 65 km per uur en er kunnen twee personen in. Een helm dragen is niet verplicht. De buggy's mogen alleen op verharde wegen en de bestuurder  heeft een geldig autorijbewijs nodig. De verhuurder stelt kosteloos een routekaart beschikbaar. Meer informatie en reserveren bij www.buggyverhuurtexel.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten