<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actief

Unieke ervaring tijdens nieuwe excursie Ecomare

  Aankondiging

Ecomare introduceert een nieuwe excursie: Ochtendsfeer op het wad. Deze zomer wordt het vier keer in de vroege ochtend georganiseerd. Een tocht over het wad op een tijdstip dat bijna iedereen nog in bed ligt; een unieke belevenis in Werelderfgoed Waddenzee!

De excursie over het droogvallende wad is op maandag 11 en dinsdag 26 juli van 7 tot 9 uur. In augustus komt de zon later op. De excursies op 8 en 23 augustus beginnen daarom om 6 uur, zodat de tocht begint met de zonsopkomst boven het wad. Een prachtig schouwspel, waarvoor het echt loont om vroeg op te staan.

Tijdens de excursie Ochtendsfeer op het wad beleef je de ontwakende dag op een heel unieke plek. Je hoort alleen de geluiden van de natuur, de vele vogels, het wegsijpelende water. Ook het licht is op dit tijdstip heel mooi. Naast deze ultieme ochtendbeleving ontdek je wat er allemaal leeft in en van het wad. Je loopt over de bodem van de zee; over een paar uur staat het weer vol water. In deze bodem leven ontelbare schelpdieren, pieren en andere ongewervelden. De vogels vinden een gedekte tafel op de droogvallende platen.

Deelname aan Ochtendsfeer op het wad kost € 9,- voor volwassenen en € 6,- voor kinderen. Boeken kan via www.ecomare.nl en bij Ecomare aan de receptie.
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten